Skip to content

Tidningen Småsågaren

Tidningen Småsågaren

Tidningen Småsågaren startade 1995 och kommer med fyra nummer per år. Initiativtagare var Stiftelsen Skog & Trä i Skinnskatteberg. I dag är Småsågaren officiellt organ för Sveriges Småsågares Riksförbund, SSRF. ISSN-1401-1220. 

Småsågaren innehåller reportage om medlemmar, kalender, radannonser, tips om intressanta broschyrer, böcker och webbplatser, temaartiklar, debatt, insändare och läsarfrågor, presentationer av regionala föreningar, rapporter från mässor och mer.

TIDNINGSARKIVET
Som registrerad fullvärdig medlem får du här tillgång av tidningen Småsågaren. Om du endast betalat medlemsavgiften 100 kronor har du inte tillgång till tidningsarkivet. Tidningsarkivet är lösenordskyddat och endast tillgängligt för fullvärdiga medlemmar. Gå till arkivet »

PRENUMERERA
Småsågaren är en medlemsförmån. Anmäl dig som fullvärdig medlem » så får du den automatiskt. Om du arbetar vid en myndighet eller av andra skäl inte kan vara medlem så kan du kalla det ”prenumeration” istället; kostnaden är densamma 550kr.

ANNONSERA
Självklart går det bra att annonsera i Småsågaren. Våra trogna annonsörer är ett viktigt stöd för tidningens utgivning. Vi ger 33 procent rabatt vid helårsannonsering (det vill säga 4 nr/år).

  • 1/1 helsida 5.200 kr
  • 1/2 halvsida 3.250 kr
  • 1/3 tredjedel 2.500 kr
  • 1/4 kvartssida 1.800 kr
  • 1/8 åttondelssida 1.150 kr

REDAKTIONEN
Småsågaren görs till stor del med hjälp av ideella krafter. 

Redaktör är Kikki Ahlstedt Karlsson, 070-233 06 11, redaktionen@smasagarna.se.

SKICKA IN MATERIAL TILL TIDNINGEN
Redaktionen välkomnar texter, foton och annat material till tidningen men förbehåller oss rätten att redigera materialet och att neka publicering om det inte bedöms passa in. Texter kan skickas via mejl som doc, txt, rtf. Bilder ska vara högupplöst jpg (så stor fil som möjligt ur kameran). Skicka materialet till redaktionen@smasagarna.se.